GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN:

 

tijdens het zomerseizoen ( t/m 25 aug) zal het restaurant op zondag gesloten zijn.

alle overige dagen kunt u, in overleg, reserveren voor uw gezelschap vanaf 10 personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

 

willen we voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

 

stel uw menu samen uit de hele kaart

3 gangen 39,95

4 gangen  52,50

incl.huisgebakken brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 08-06

 

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep

(2,5 bijbetaling in menu)

 

(V) Carpaccio van knolselderij 13,5

met ansjoviscrème, nootjes

 

aspergesoep 13,5

de luxe versie: met truffelolie | ham | ei

 

Kipcocktail, de klassieker 13,5

kip | avocado | appel | cocktailsaus

 

ravioli's met paddenstoelen en truffel 13,5

 

scampi's gebakken 13,5

aardappelsalade

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

Scholfilet gebakken 24,5

kleine aardappeltjes, veldsla, mosterdsaus, spekjes (kan zonder)

suprême van parelhoen 24,5

met citrus | venkel | salie

 

 

(V) - vegetarische suggestie van de dag 21,5

 

 

- Eendenbout  24,5

botermals: 24 uur geconfijt

- Asperges op traditionele wijze 24,5

aardappeltjes | naar keuze ham of mootje zalm | eitje | Hollandaise saus

gebraisseerde nek van Zweeds varken 24,5

langzaam gegaard, supermals | rode wijnsaus

Biefstuk van de Ossenhaas   28,5

milde peperroomsaus

(bijbetaling in menu 3)

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

Caramelbavarois

notenijs | chocoladesaus   9,5

 

 

Crème Brulée | ijs 9,5

 

 

Crêpe met sinaasappel | ijs 9,5

 

KAAS  11,5

plateautje franse kaas

 

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert