in ons restaurant zorgen twee hoge-capaciteits luchtzuiveraars ervoor dat 99,9 % van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen verwijderd worden

 

 

 

 

PRIJSVERHOGING

willen we zo lang mogelijk voorkomen. Daarom sparen we oa op energie door een flessenkoeling uit te schakelen  Hierdoor kan het zijn dat uw favoriete (maar door ons niet zo vaak verkochte drankje) niet meer in ons assortiment zit. 

 

 

stel uw menu samen uit de hele kaart

3 gangen 39,95

4 gangen  52,50

incl.huisgebakken brood en 1/2 fles mineraalwater pp

achter de gerechten de a la carte prijzen

 

menu gewijzigd 18-04

voorgerechten:

geserveerd met brood en boter

  

vissoep 15

heldere, rijk gevulde vissoep

(2,5 bijbetaling in menu)

 

Okonomiyaki |(hartige Japanse pannenkoek)13,5

met Chinese kool | bosui | taugé

 

aspergesoep 13,5

de luxe versie: met truffelolie | ham | ei

 

Tomaatjes uit de oven 13,5

met mozarella en pesto

 

ravioli's met bloemkool 13,5

kaassaus | uien/hazelnoot

scampi's "Diabolo" 13,5

in pikante tomatensaus

 

huisgebakken brood | boter 4,5

 

 

 

 

hoofdgerechten:

 

 

 

mootje zalm 24,5

venkelrisotto

suprême van parelhoen 24,5

met citrus | venkel | salie

 

 

(V) - Strudel met zoete aardappel | rode kool | romige saus 21,5

 

 

- Eendenbout  24,5

botermals: 24 uur geconfijt

- Asperges op traditionele wijze 24,5

aardappelpuree met truffelolie verrijkt | naar keuze ham of mootje zalm | eitje | Hollandaise saus

gebraisseerde nek van Zweeds varken 24,5

langzaam gegaard, supermals | rode wijnsaus

Biefstuk 200 gram+   28,5

romige championsaus

(bijbetaling in menu 3)

2 Konijnenboutjes op oma's wijze 28,5

(bijbetaling in menu 3)

 

 

 

Desserts:

 

 

 

 

hangop met rabarber en verse aardbeitjes   9,5

 

 

chocolademousse met een hint van sinaasappel | ijs 9,5

 

 

 tiramisu met sinaasappel en aardbei | ijs 9,5

 

KAAS  11,5

plateautje franse kaas

 

 

 

koffie of thee

zoetigheid

 

enkele voorbeelden van gerechten

Heeft u vragen over allergenen: meldt ze ons

voor gezelschappen groter dan 6 personen hanteren we een aangepaste menukaart. We verdelen grote gezelschappen (in overleg) over meerdere tafels.

indien mogelijk kunnen wij rekening houden met dieetwensen. wij berekenen hiervoor een toeslag van € 5 per couvert